So Fresh, So Clean!

Professionele kapper in de Pijp, Amsterdam

Heb jij een professionele kapper nodig in de Pijp in Amsterdam?

Het knippen van mannen is onze passie en expertise. Wij bieden alle klassieke kappersdiensten aan, maar ook fades en eigentijdse kapsels. Niets is fijner dan je baard of snor te laten trimmen, in een perfecte vorm te scheren en een nieuw fris kapsel te hebben. Zowel jong als oud is welkom in onze kapperszaak in de Pijp.

De sfeer, muziek en het genot van een kopje koffie, dat maakt onze kapperszaak persoonlijk en uniek. Bij ons is het niet ‘zomaar een knipbeurt’ maar een plek waar je thuis voelt en waar je echt kunt genieten van het moment. Onze talenvolle kappers overleggen met jou en adviseren je over de best passende knipbeurt of baardtrimbeurt die past bij jouw hoofdvorm en haartype. Of je nu op zoek bent naar een nieuw stijlvol kapsel of een frisse trim, wij zijn jouw professionele herenkapper in Amsterdam. Bezoek BRUHN om te ontspannen en je uiterlijk nieuw leven in te blazen.

Onze unieke kapperszaak is gevestigd in ‘de Pijp’ in Amsterdam op de Albert Cuyp marktstraat. Boek direct je afspraak online voor een frisse coupe en we zien je snel bij BRUHN Barbershop. Onze professionele kappers kunnen niet wachten om aan de slag te gaan.

Contactinfo

Albert Cuypstraat 156E
info@bruhnbarbershop.com
020 239 0600

Book now
Certified barbers

Certified

Professional barbers

Reservation

Book your appointment online

Secure Payments

Pay online or in store

Amsterdam Skinfade Bruhn Barbershop