So Fresh, So Clean!

Herenkapper Amsterdam Zuid

Heb jij een professionele herenkapper nodig in Amsterdam Zuid?

Het knippen van mannenhaar is onze passie en expertise.

BRUHN Barbershop biedt alle klassieke kappersdiensten aan, maar ook huidvervagingen en eigentijdse kapsels. Niets is fijner dan je baard of snor te laten trimmen, in een perfecte vorm te scheren en een nieuw fris kapsel te hebben. Zowel jong als oud is welkom bij Barbershop BRUHN.

De sfeer, muziek en het genot van een kopje koffie, dat maakt onze herenkapper persoonlijk en uniek. Bij ons is het niet ‘zomaar een knipbeurt’ maar een plek waar je thuis voelt en waar je echt kunt genieten van het moment. Onze talentvolle herenkappers overleggen met jou en adviseren je over de best passende knipbeurt of baardtrimbeurt die past bij jouw hoofdvorm en haartype. Of je nu op zoek bent naar een nieuw stijlvol kapsel of een frisse baardtrim, wij zijn jouw professionele herenkapper in Amsterdam Zuid. Bezoek BRUHN om te ontspannen en je uiterlijk nieuw leven in te blazen.

Wij zijn gevestigd in ‘de Pijp’ in Amsterdam Zuid op de gezellige Albert Cuyp marktstraat. Boek nu je afspraak online voor een verse coupe en we zien je snel bij BRUHN Barbershop. Onze herenkappers kunnen niet wachten om aan de slag te gaan.

Contactinfo

Albert Cuypstraat 156E
info@bruhnbarbershop.com
020 239 0600

Book now
Certified barbers

Certified

Professional barbers

Reservation

Book your appointment online

Secure Payments

Pay online or in store

Amsterdam Skinfade Bruhn Barbershop